Bine ați venit pe site-ul Carul cu Zestre!

Dacă continuați să navigați și să utilizați acest site web, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de următorii termeni și condiții de utilizare, care împreună cu politica noastră de confidențialitate guvernează relația Carul cu Zestre cu dvs. în legătură cu acest site web.

Termenul Carul cu Zestre sau „noi” se referă la proprietarul site-ului web. Termenul „dvs.” se referă la utilizatorul sau vizualizatorul site-ului nostru web. Utilizarea acestui site web este supusă următoarelor condiții de utilizare:

  • Conținutul paginilor acestui site este doar pentru informarea și utilizarea dvs. generală. Se poate modifica fără notificare prealabilă.
  • Nici noi, nici terții nu oferim nicio garanție cu privire la acuratețea, actualitatea, performanța, caracterul complet sau adecvarea informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site web pentru un scop anume. Recunoașteți că astfel de informații și materiale pot conține inexactități sau erori și excludem în mod expres răspunderea pentru astfel de inexactități sau erori în măsura maximă permisă de lege.
  • Utilizarea de către dvs. a oricăror informații sau materiale de pe acest site web este în întregime pe propria răspundere, pentru care nu vom fi răspunzători. Va fi responsabilitatea dvs. să vă asigurați că orice informații disponibile prin intermediul acestui site web îndeplinesc cerințele dvs. specifice.
  • Acest site web conține materiale care ne aparțin sau sunt licențiate de noi. Acest material include, dar nu se limitează la, designul, aspectul, aspectul, aspectul și grafica. Reproducerea este interzisă, altfel decât în ​​conformitate cu notificarea privind drepturile de autor, care face parte din acești termeni și condiții.
  • Toate mărcile comerciale reproduse în acest site web, care nu sunt proprietatea sau licențiate operatorului, sunt recunoscute pe site.
  • Utilizarea neautorizată a acestui site web poate da naștere unei cereri de despăgubire și / sau poate constitui o infracțiune.
  • Din când în când, acest site web poate include și linkuri către alte site-uri web. Aceste legături sunt furnizate pentru confortul dvs. pentru a furniza informații suplimentare. Acestea nu înseamnă că susținem site-urile web. Nu avem nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor web conectate.
  • Nu puteți crea un link către acest site web de pe alt site sau document fără acordul prealabil scris al lui Carul cu Zestre.